گفته میشود تخم شربتی خواصزیادی از جمله کاهش وزن( البته بدون شکر آن) دارد که به دلیل داشتن حالت ژلاتینی مدت بیشری شما را سیر نگه میدارد.کنترل فشار خون، تسکین ناراحتیهای گوارشی، تنظیم قند خون، کمک به عملکرد روده و ... دارد
تخم شربتیبا دانه چیا فرق دارد
برای سه نفر
سه قاشق غذاخوری تخم شربتی
یک عدد لیموترش
دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
سه لیوان آب
شیره شکر به میزان لازم
یخ به میزان لازم
تخم شربتیرا در ظرف ریخته و روی آن آب (چهار لیوان بریزید) و بگذارید ده دقیقه تا خیس بخورد و دانههای آن لعاب دار شود.سپس آنها را از روی آب گرفته و داخل پارچ میریزیم( اگر تخم شربتیشما شن زیاد داشته باشد این کار را چندبار تکرار کنید).
به تخم شربتیهای درون پارچ سه لیوان آب اضافه کرده و آب لیمو را هم درون آن بریزید. زعفران را هم در صورت تمایل اضافه کنید. حالا به اندازه کافی شیره اضافه کنید تا به شیرینی دلخواه برسید.( استفاده از شیره بجای شکر باعث میشود که تخم شربتیشما ته نشین نشود). سپس در لیوان یخ ریخته و شربت را در آن بریزید.