لوبیا سیاه از جمله حبوباتی است که برای سلامت استخوان، کاهش فشارخون، کنترل دیابت موثره ولی در سفره ما ایرانیها خیلی پرمصرف نیست
من یک سوپ ساده که از لوبیا سیاه تهیه میشد را امتحان کردم. به نظر خانواده ام خوب بود شما هم دوست داشتید امتحان کنید.
برای 3 نفر
حدود دو سوم پیمانه لوبیا سیاه را 8 ساعت توی آب نمک خیس کنید.
یک پیاز را تفت بدهید. سپس یک سیر و کمیتفت بدهید. کمیزردچوبه و پودر زیره سبز و کمیفلفل جیلی بزنید.
لوبیا را با آب شسته و اضافه کنید و یک لیتر آب اضافه کنید تا بپزد.(حدود 2 ساعت)
یک هویج و یک ساقه کرفس را هم ریز خرد کنید البته نه خیلی ریز بعد اضافه کنید و بگذارید بپزد. و مواد کاملا پخته شوند.
حالا حدود 1 پیمانه از مواد را با گوشت کوب برقی پوره کنید. 1 ق.غ نشاسته ذرت را در آب سرد حل کرده و همراه با این مخلوط به مواد اولیه اضافه کنید.
نمک و فلفل و بگذارید جا بیفتد. آخرش یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده اضافه کنید. یک دقیقه که جوشید بردارید. نوش جان
این سوپ به غلظت سوپهای ما نیست و کمیرقیق خواهد بود.