عید امسال که به خاطر کرونا مدت زمان بیشتری در خانه بودم و همچنین نمیتونستیم شیرینی بخریم البته بازم از ترس کرونا
فرصت خوبی برای درست کردن شیرینی بود.
امسال من شیرینی نخودچی را درست کردم.
شیرینی نخودچی: .125 گرم روغن جامد، 125 گرم پودر شکر و 300 گرم آرد نخودچی
روغن و پودر شکر را میزنیم تا کرم بشه و بعد آرد قاشق قاشق اضافه کرده تا خمیر درست میشه. این مواد احتاج به ورز دادن داره تا خمیر درست بشه حداقل 10 دقیقه ورز با کف دست.
مواد را درون پلاستیک 24 ساعت در دمای محیط بزارید. و بعد دوباره کمیورز بدهید و به ضخامت 1 سانت پهن کنید و قالب بزنید
فر را روی 170 درجه نیم ساعت گرم کنید
شیرینیها را روی سینی که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و طبقه وسط 15 تا 20 دقیقه بپزید تا کمیزیر شیرینی تغییر رنگ بدهد ولی رنگ روی آن تغییر نکند.
حتما شیرینی که خنک شد از سینی خارج کنید وگرنه از هم میپاشه
نوش جان