loading...

گلدونه

عید امسال که به خاطر کرونا مدت زمان بیشتری در خانه بودم و همچنین نمی‌تونستیم شیرینی بخریم البته بازم از ترس کرونا فرصت خوبی برای درست کردن شیرینی بود. امسال من ...

بازدید : 282
سه شنبه 8 ارديبهشت 1399 زمان : 13:22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گلدونه

عید امسال که به خاطر کرونا مدت زمان بیشتری در خانه بودم و همچنین نمی‌تونستیم شیرینی بخریم البته بازم از ترس کرونا

فرصت خوبی برای درست کردن شیرینی بود.

امسال من شیرینی نخودچی را درست کردم.

شیرینی نخودچی: .125 گرم روغن جامد، 125 گرم پودر شکر و 300 گرم آرد نخودچی

روغن و پودر شکر را می‌زنیم تا کرم بشه و بعد آرد قاشق قاشق اضافه کرده تا خمیر درست می‌شه. این مواد احتاج به ورز دادن داره تا خمیر درست بشه حداقل 10 دقیقه ورز با کف دست.

مواد را درون پلاستیک 24 ساعت در دمای محیط بزارید. و بعد دوباره کمی‌ورز بدهید و به ضخامت 1 سانت پهن کنید و قالب بزنید

فر را روی 170 درجه نیم ساعت گرم کنید

شیرینی‌ها را روی سینی که کاغذ روغنی گذاشتید بزارید و طبقه وسط 15 تا 20 دقیقه بپزید تا کمی‌زیر شیرینی تغییر رنگ بدهد ولی رنگ روی آن تغییر نکند.

حتما شیرینی که خنک شد از سینی خارج کنید وگرنه از هم می‌پاشه

نوش جان

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آمار سایت
  • کل مطالب : 6
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 112
  • بازدید کننده امروز : 21
  • باردید دیروز : 43
  • بازدید کننده دیروز : 44
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 242
  • بازدید ماه : 286
  • بازدید سال : 424
  • بازدید کلی : 4448
  • کدهای اختصاصی